JOM MASUK AHLI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DENGARKAN KOBAT FM ONLINE

Selasa, 27 Disember 2011

DAH TAKDE ORANG LAIN DAH KE? BETINA LUCAH PUN DAPAT SELENDANG?

Terbaru!Perempuan Lucah Nih Dapat Sandang Serikandi Silat Weh!


 Korang lihatlah gambar diatas nih.Peristiwa bersejarah nih baru saja berlaku kelmarin di negeri aku kedah.Banyak persoalan yang boleh ditimbulkan kenapalah Perempuan yang suka berlucah nih mendapat keistimewaan dalam persatuan yang terkenal nih??Kah,kah,kah,Dapat sandang serinkandi weh!Serikandi apa nih?Serikandi lucah ka?Aku jumpa berita nih dalam suratkhabar pujaan Umno nih...

Ummi Hafilda Ali (dua dari kiri) dipakaikan sandang Seri Cahaya Pelangi oleh Faridah Abu Johan di Alor Setar, kelmarin.

ALOR SETAR 26 Dis. – Pertubuhan Silat Seni Gayong Malaysia (PSSGM) menganugerahkan Ummi Hafilda Ali sandang srikandi di atas perjuangan ikhlasnya menegakkan kebenaran.
 
Ibu Gayong Pertubuhan Silat Seni Gayong Malaysia, Datin Faridah Abu Johan berkata, pihaknya bangga kerana dapat menganugerahkan sandang srikandi itu kepada individu yang sentiasa bersemangat seperti Ummi Hafilda.
\
“Kita tidak mahu orang seperti lalang dan kita nampak Ummi Hafilda ikhlas dalam perjuangannya.
 
“Sandang srikandi ini memang wajar dianugerahkan kepada Ummi Hafilda agar dia terus berjuang demi negara,” katanya kepada pemberita selepas majlis penyampaian hadiah Kejohanan Pencak Silat Kebangsaan Pertubuhan Silat Seni Gayong Malaysia di Sekolah Menengah Teknik Alor Setar di sini semalam.
 
Faridah berkata, pihaknya akan terus menganugerahkan sandang srikandi itu kepada individu yang berjuang demi negara.
 
Dalam pada itu, Ummi Hafilda berkata, dia terharu dan bangga dengan anugerah daripada Pertubuhan Silat Seni Gayong Malaysia.
 
Katanya, sandang srikandi itu menjadikan dia lebih bersemangat untuk menjelajah negara bagi memberi penerangan mengenai mereka-mereka yang menjadi pengkhianat negara.
 
“Saya bersyukur akhirnya perjuangan saya selama 14 tahun menegakkan kebenaran diterima ramai.
 
“Banyak lagi perkara yang perlu dilakukan dan saya akan terus berusaha menyelamatkan negara daripada pihak yang ingin memusnahkannya,” jelasnya.
Tambah Ummi Hafilda, dia juga berharap kerajaan akan memberikan kelulusan kepadanya untuk menjelajah ke institut pengajian tinggi (IPT) bagi memberi penerangan kepada pelajar pengalamannya.
 
“Saya perlukan platform ini bagi berdialog dengan pelajar-pelajar di universiti agar mereka faham apa yang sebenarnya berlaku. Saya sanggup hadapi apa sahaja asalkan kebenaran terbukti,” katanya

Persoalan aku..
Apa jasa minah nih?
Menjaja cerita lucah adalah hobinya...Nanti aku senaraikan kejelekkan yang dibawa oleh Minah lucah nih..../SiasahkiniTiada ulasan:

Catat Ulasan