JOM MASUK AHLI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DENGARKAN KOBAT FM ONLINE

Jumaat, 27 April 2012

BERSIH 3.0 - MEMANG BANGSAT !!Memang sahih bangsat punya Datuk Bandar Kuala Lumpur.  Baru berkuasa pegang jawatan Datuk Bandar, beliau sudah merasakan Kuala Lumpur milik mak bapak beliau. 

"Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) akan menutup selama 48 jam Dataran Merdeka - yang mahu digunakan oleh BERSIH untuk mengadakan perhimpunan bantah duduk Sabtu ini - berkuatkuasa jam 6 pagi esok. Arahan tersebut dikeluarkan oleh Datuk Bandar Kuala Lumpur, Tan Sri Ahmad Fuad Ismail dalam satu kenyataan petang ini" (Malaysiakini).

Rakyat mahu DUDUK DAN BANTAH di Dataran Merdeka, apa masalahnya buat DBKL?  Kalau kamu tutup Dataran Merdeka sewaktu puak-puak kaki maksiat lepak sewaktu menyambut Tahun Baru atau apa jua pesta dan hiburan, aku orang pertama akan cium tangan Datuk Bandar.  Tetapi, maksiat bermaharajalela di Dataran Merdeka setiap hari dan malam.  Apabila tiba musim Hari Raya, disaat warga kota balik ke kampong dan Ibu Kota lenggang, puak-puak pendatang asing dari Indon, Bangla, Nepal dan yang lain akan berkampong di Dataran Merdeka dengan mabuk-mabuk mereka.  Pada waktu itu apakah Datuk Bandar tidak teringin untuk menutup Dataran Merdeka?

Sebab itu aku kata Datuk Bandar ini memang bangsat, pencacai yang tidak mahu kalah dengan SPR sebagai pencacai nombor Wahid kepada parti lembu kondo itu.  Adakah rakyat peduli dengan amaran dari si bangsat tersebut?  Jawabnya kirim salam, malahan rakyat telah bersedia untuk merempuh Dataran Merdeka milik rakyat semua.  Tunggulah masanya, si bangsat ini akan kita campakkan jauh-jauh dari menerajui Kuala Lumpur.


1 ulasan:

 1. Kekejaman Polis - Generasi Muda Perlu Memberi Pengajaran Setimpal Kepada Pemimpin BN dan UMNO. ( Lihat sendiri BUKTI, perjuangan PUTERI dan PEMUDA UMNO tidak lagi berguna untuk generasi baru )
  1~BUKTI 1
  2~BUKTI 2
  3~BUKTI 3
  4~BUKTI 4 * (NEW)
  5~BUKTI 5 * (NEW)
  6~BUKTI 6 * (HOT)

  Orang Muda Geng Kita - Usaha Dengan Doa ~http://www.youtube.com/watch?v=HcQD_NfslkA&feature=related  Sumpah Aku Akan Lingkupkan Putrajaya Jika Generasi Muda Terengganu Tidak Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
  (Bukti kukuh)
  1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
  2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
  3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
  4 ~ http://www.selatanonline.net/v1/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3155

  BalasPadam