JOM MASUK AHLI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DENGARKAN KOBAT FM ONLINE

Isnin, 14 Julai 2014

INIKAH FAKTOR MENGAPA TS KHALID MAHU DITUKAR?

ADAKAH INI ANTARA BEBERAPA ISU YANG RAKYAT TIDAK FAHAM KENAPA KHALID MAHU DITUKAR?
 

1. Jangan ada yang interest disebabkan adanya menantu di Perangsang?.

2.Perlu bijak dan laksanakan strategi jangan jadi Terengganu tumbang dan Kedah juga tumbang.

3. Jika bubar DUN Umno melihat bahawa isu air melalui SYABAS yang mensabotaj kerajaan negeri dan isu KIDEX yang dimiliki Umno akan digunapakai sebagai kempen Umno.Sementera Langat 2 pula ada senjata Umno menjelang pilihanraya bagi memastikan air tidak tersekat.Sudahlah disabotaj SYABAS, Langat 2 adalah senjata terbesar.?

4. Kontrak dan kontraktor kelas F banyak yang disapu oleh bekas kontraktor Umno?.

5. Ketika berlangsungnya pilihanraya kecil Kajang, Khalid dengan tergesa gesa menandatangani Langat 2 yang jelas adalah projek 9 billion yang telah lama hendak dilaksanakan oleh Umno.Tanpa berbincang dengan rakan Pakatan.?

6. Masalah sampah yang tidak terurus akibat dari penswataan masih tidak dapat diselesaikan. malahan kontrak tor juga adalah dari Umno yang mendapat kontrak.Alasan tender terbuka adalah kerana selain kontraktor ini mendapat kontrak penswastaan kerajaan persekutuan, mereka dapat membida tender lebih murah kerana mempunyai kepentingan lain.?

7.Negeri bukan syarikat

8. Perlu berbincang

9. Jika anda ahli Pakatan dan mahu melakukan tender, anda pasti gagal?

10.Kontraktor pula jika mahu mengaut keuntungan, pastinya disekat dengan menolaK apa yang sepatutnya.Ramai kontraktor mengeluh kerana dasar pemotongan melampau?.

11. Dipercayai adanya penyelesaian hutang peribadi diluar mahkamah.Maklumat yang didapati ialah adanya orang Daim yang berjumpa seseorang bagi menyelesaikan hutang 70 juta hutang peribadi.?????

Sumber: WRLR

5 ulasan:

 1. Senarai pulak kenapa Azmin tak layak jadi MB.

  1. DNA Umno
  2. Tahu ke dia mentadbir...buat komplot pandailah
  3. Selangor akan bertukar jadi darul rasuah pula
  4. ............

  BalasPadam
 2. SEBAB UTAMA TSKI perlu disingkirkan kerana beliau berjaya tingkatkan rezab tunai negeri kepada RM3 bilion - maka puak-puak penyamun ni terkeluar air liur tak sabar nak samun duit rakyat.

  BalasPadam
  Balasan
  1. Berjaya menaikkan pendapatan MB dan Adun... speaker. Kejayaan ha ha ha ha... Azizah akan menurunkan pendapatan itu ha ha... azmin?

   Padam
 3. Elok sangat Azizah kipas jadi MB. Ha ha ha ha.... Selangor... Kidex tol? ha ha Orang Daim? Ha ha Anwar liwat ha ha Selangor.....

  BalasPadam
 4. Tok Guru tak setuju tukar MB! Ha ha ha, buat apa setuju dengan Anwar yang langsung tidak ambil pusing tentang kes pil kuda. Ha ha ha.

  BalasPadam