JOM MASUK AHLI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DENGARKAN KOBAT FM ONLINE

Selasa, 6 Oktober 2009

MOHON DERMA UNTUK AZEEZ YANG TENAT?

05 October 2009

Terbaring dalam keadaan yang amat parah dan nazak. Mangsa amat memerlukan penderma tulang tengkuk, kulit muka dan leher dengan kadar yang segera.


Perikatan Belia Bersatu Malaysia (Pembela) sebuah badan bukan kerajaan yang bergerak aktif di Kedah ingin menawarkan harga sejumlah RM 1000.00 kepada sesiapa sahaja yang memiliki gambar Datuk Abdul Azeez Abdul Rahim yang medakwa ia kena tumbuk ketika hari penamaan calon pilahanraya kecil Dun Bagan Pinang hari Sabtu lalu.

Menurut Timbalan Presiden Pembela, Mohd Dzohir Hamid bahawa, mesyuarat Ahli Majlis Eksekutif Pembela petang tadi telah mengambil keputusan untuk menawarkan wang sejumlah RM 1000.00 kepada sesiapa sahaja yang memiliki ataupun mahu menjual gambar ketika insiden Datuk Azeez di tumbuk.

Di petik dari media online, Ahli Majlis Tertinggi UMNO, Datuk Abdul Azeez Abdul Rahim dimasukkan ke Hospital Kuala Lumpur (HKL) di sini sejak kelmarin setelah cedera di muka, leher dan tengkuk ekoran insiden ditumbuk dipercayai penyokong parti pembangkang.

Katanya lagi, bayaran tersebut akan dilakukanj secara tunai kepada pihak berkenaan”.

Sehubungan itu, pihak yang berkaitan bolehlah menghubungi Mohd Dzohir di talian 019-498 0230 pada bila-bila masa./bloglist-malaysia

1 ulasan:

  1. Dasar mamak...memang penipu!
    Dah lah tak malu mengaku Melayu!
    Sama naik dengar mamak Mahathir...

    BalasPadam