JOM MASUK AHLI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DENGARKAN KOBAT FM ONLINE

Rabu, 1 Disember 2010

`3 A' LEBIH BERMARUAH DARI `2 Z'.....

Oleh: Mandor
APA kata Zul Kulim firaun besar di dalam blognya, begini bunyinya, "Bagi teman, kalau Pakatan 3A ini benar-benar ada maruah, dan ada harga diri, teman cabar mereka supaya memulangkan kembali kesemua anugerah pingat dan darjah kebesaran yang di anugerahkan oleh Raja-Raja Melayu kepada mereka selama ini.(zul4kulim.blogspot.com)

Pakatan `3 A' yang dimaksudkan oleh Zul firaun besar ini adalah Anwar, Azizah dan Azmin. Kenyataan di atas yang dipetik dari blog Zul firaun besar adalah lanjutan dari modal sahabat karibnya Zahrain. Mereka terkenal juga dengan `2 Z' iaitu Zul firaun besar dan Zahrain. Bezanya `3 A' lebih bermaruah dari `2 Z' yang duduk di kerusi yang di`haram'kan oleh pengundi-pengundinya. Tetapi kerana muka tak tahu malu dan mahu cari makan maka menenggek lagi mereka di situ,

Sebelum mahu suruh DS Anwar pulangkan kesemua anugerah yang mereka sebutkan itu, cuba tengok dulu `punggung' mereka duduk di atas kerusi siapa? Jika ada maruah, pulangkan dulu kerusi itu sebelum menyuruh DS Anwar pulangkan anugerah. Raja-Raja tidak minta suruh pulang, mengapa DS Anwar perlu biadab dan ego mahu pulangkan? Sedangkan kamu `2 Z', rakyat sudah lama suruh kamu pulangkan kerusi itu, mengapa tidak dipulangkan? Takut tidak boleh makan kah anak bini kamu?

Aku malas mahu tulis banyak-banyak, aku nak tunggu `2 Z' ni jawab mengapa mereka masih menenggek kat kerusi itu./mandor.blogspot.com

1 ulasan:

  1. 2Z MUKA SEBAM TAK MAHU MALU ORANG PR KAERJA KEMPEN UNTUK BELIAU MENANG TAPI LARI TENGAH MALAM SAMA JUGA MACAM BADRUL HISHAM DI PELABUHAN KELANG..

    BalasPadam