JOM MASUK AHLI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DENGARKAN KOBAT FM ONLINE

Sabtu, 24 April 2010

DIARI HARI INI - KONVOI 1 MALAYSIA `MABUK DAN HILANG AKAL' GANGGU PROGRAM NIK AZIZ?


Hari terakhir - diari Hulu Selangor

Apr 24, 10 11:54am
Apakah yang berlaku hari ini di Hulu Selangor? Petikan kata, acara yang dirancang dan insiden yang tidak dijangkakan di kawasan parlimen P 094.
8.00am: Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim melawat Pasar Tani Ulu Bernam, Tanjung Malim

9.00am: Program sarapan 1Malaysia Perdana Menteri, Datuk Seri Najib di Padang Kg Gumut Tambahan, Kalumpang9.30am: Najib berucap kepada jentera pilihan raya BN dan juga masyarkat setempat."Apa relevannya Apco bagi penduduk Hulu Selangor," katanya."Lihat sumbangan kita sejak dulu...Sejak beberapa hali lalu BN juga berjaya menyelesaikan masalah yang dihadapi oleh peneroka Felda dan juga penduduk kampung”.Katanya, Kamalanathan adalah produk yang baik dan BN telah menyemak latar belakangnya dengan teliti sebelum membuat pencalonan."Saya sudah check depan dan belakang, sampai seluar dalam. Kita tak nak orang yang suka enjoy ... Kita nak orang yang bekerja,"kata Najib.
9:00am: Sarapan dengan Anwar di Markas Besar, DUN Ulu Bernam
9.30am: Perhimpunan peneroka Felda settlers dengan Musyirdul Am PAS, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat di Felda Kebangsaan ke-2, Sungai Tengi.
10.01am: Lebih 20 mat rempit yang memakai kemeja- T 1Malaysia merempuh program Pakatan Rakyat di Felda Sg Tengi. Mereka membuat bising sambil membunyikan hon bagi menggangu kempen pembangkang. Penyokong PAS membalas dengan bertakbir "Allahu Akbar!"
10.30am: Anwar minum pagi bersama penduduk di Kg Asam Kumbang, Kuala Kubu Baru
10.45am: Najib bermesra dengan masyarakat setempat di Kg Baru Cina, Kuala Kubu Baru12.30pm: Najib melawat Kampung Baru Rasa1.30pm: Najib dijadualkan ke Kg Bukit Rasa, Surau Taufiqiah, Kg Bukit Rasa
2.30pm: Nik Aziz berjumpa dengan pengundi India di Kalumpang
3.00 pm: Najib melawat Kg Baru Kalumpang4.20pm: Najib di Masjid Kalumpang
5.00pm: Nik Aziz berjumpa dengan pengundi berketurunan Kelantan di Dewan Datuk Abdul Hamid, Batang Kali
5.00pm: Minum petang Anwar dengan penduduk di Taman Rasa Kuala Kubu Baru
5.00 pm: Najib melawat Kg Hulu Bernam
7.00pm: Anwar berjumpa masyarakat India di Taman Koskan
8.00pm: Anwar, Nik Aziz makan malam bersama masyarakat Cina di Pusat Komuniti Serendah
9:00pm Anwar berceramah di Bukit Beruntung9:00pm: Ceramah Perdana di Stadium Mini Kuala Kubu Baru oleh Anwar, Nik Aziz, Lim Kit Siang, Zaid Ibrahim /Malaysiakini

Tiada ulasan:

Catat Ulasan