JOM MASUK AHLI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DENGARKAN KOBAT FM ONLINE

Rabu, 9 November 2016

KALAU TAK SUKA PERANGAI LEBAI, AYUH TURUN !!


BERSIH pun puak ni tolak, walaupun satu dunia tahu sistem pilihanraya negara kita macam mana.  Puak-puak lebai tetap kata, tidak syarie BERSIH itu.  Syarienya waktu zaman arwah Tok Guru Nik Aziz ada saja.  Sekarang hukum tu dah tak terpakai.  BERSIH zaman arwah tok guru dulu, semua peserta BERSIH menutup aurat.  Sekarang, semuanya telanjang.  Maka, haram, kata lebai.

Bajet Najib baru2 ni pun lebai 'berkecuali'.  Ertinya, syurga pun tak mahu, Neraka pun takut nak masuk.  Walhal semua tahu Najib bentang Bajet dlm keadaan duit takde.  Hutang 1MDB tak terbayar, buat hutang baru kat China.  Peruntukan untuk kementerian banyak yg dipotong tertutamanya yang melibatkan kebajikan rakyat.  Mana peruntukan untuk kesihatan rakyat?  Jangan tanyalah lagi peruntukan untuk syiar Islam.  Tapi, lebai sanggup berkecuali.  Rakyat pilih dia duduk atas kerusi empuk dalam Parlimen itu hanyalah untuk isi perut lebai saja.  Mereka jadi pasu bunga atau CCTV dalam parlimen.

Maka, aku sokong gerakan dan kempen ini !!  Sesiapa yang meluat dengan lebai, jom beramai-ramai turun!!

3 ulasan:

  1. Buang masa jee bantah pasal pas mmg tàk akan masuk ph tu.tak malu ker.kahkahkàh perasan oooo

    BalasPadam
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  3. Ayuh turun!...support the dirty, ugly and greedy animals...oink..oink oink

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini