Terbaru lapor sarawakreport.org dan malaysiakini kalau di Kanada wujudnya sebuah syarikat bernama Sakto tetapi di US,sebuah syarikat diberi nama Sakti bertindak sebagai pengurus hartanah bagi kekayaan milik Taib. Malah lebih mengejutkan sebuah pejabat adalah diduduki oleh FBI US;agen keselamatan negara Uncle Sam yang diketahui umum sebagai sekutu rapat ISRAEL.Adakah ini juga mengiyakan hubungan rapat Taib dengan APCO dan YAHUDI,sebagaimana rapatnya APCO,UMNO dan BN.Nantikan pendedahan

selanjutnya...Pendedahan Harta Taib dan kroni:PBB Serang Blog Rakyat

Dek kerana bimbang laporan pendedahan eksklusif harta berbillion Taib Mahmud dan kroni dalam pelbagai lama blog kini;PBB dan kejaan BN semakin kepanasan.Terbaru beberapa skuad pengintip blog diwujudkan bagi memantau laporan ini dari terus sampai kepada rakyat. Ketua Penerangan PBB Aziz Adenan mengakui satu usaha sedang dilakukan PBB/BN untuk memantau laporan ini.

Adakah dengan ini bloggers akan berhenti melaporkan maklumat tepat untuk rakyat. Jawapannya sudah pasti TIDAK.Para bloggers akan terus membongkarkan rahsia demi rahsia untuk tatapan umum. Gendang sudah dipalu...Lawan tetap lawan!

Sumber: http://pas-miri.blogspot.com/2010/07/pendedahan-harta-taib-dan-kronipbb.html