JOM MASUK AHLI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DENGARKAN KOBAT FM ONLINE

Isnin, 6 September 2010

PELUANG UNTUK RAJA SESUMPAH EZAM BERSUMPAH

Cerita pasal Ezam Md.Noor

Lokman Adam, Exco Pergerakan Pemuda UMNO malaysia.

Wang 1 juta dikatakan buat bayar percetakan poster Anwar Ibrahim, tapi mengikut Sdr Lokman Adam, dia dapati bayaran untuk percetakan itu hanya rm110,000 ribu, jadi bakinya sebanyak rm890,000 ribu lagi kemana perginya. Mungkin Ezam Md.Noor boleh jawab.

Wang 1 juta itu diterima daripada Rahman Adnan setelah melalui saat-saat cemas yang mana wang itu dibawa masuk melalui johor dari singpore, itulah serba sedikit pendedahan yang telah dibuat oleh Sdr Lokman Adam terhadap Sdr Ezam Md.Noor.Sdr Lokman Adam sekarang ini adalah Exco Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia, manakala Ezam Md.Noor pula adalah Senator "Boy" yang lantik oleh Perdana Menteri. Jadi apabila di belek sejarah lalu, diantara Sdr Lokman Adam dan Ezam Md.Noor, siapakah lebih jujur.

Banyak lagi cerita-cerita menarik pasal Ezam Md.Noor yang telah dicerita oleh Sdr. Lokman Adam. Sebagai seorang Exco Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia adalah perlu seluruh ahli Pemuda UMNO mendengar pendedahan yang telah dicerita oleh beliau terhadap Ezam Md.Noor.Jika perlu, buku pendedahan yang telah dibuat oleh Sdr Lokman Adam akan saya edarkan sebagai bahan bacaan untuk menambah ilmu pengetahuan.

Sumber:http://newkk.blogspot.com/2010/09/lokman-adam.html


Read more: http://suwaritimur.blogspot.com/2010/09/ezam-songlap-duit-manyak-ooo-rm890-000.html#ixzz0yaFCnE7u

Ulasan Blogger:

Sekarang raja sesumpah berpeluang besar untuk melakukan `sumpah laknat' berkaitan dakwaan rakannya itu. Lokman juga pernah mencabar raja sesumpah ini bersumpah di dalam masjid, tetapi raja sesumpah enggan melakukannya. Mungkin waktu itu raja sesumpah belum menuntut sepenuhnya ilmu `sesumpah'.

Kali ini, ilmu sudah penuh di dada. Kita mahu lihat raja sesumpah mempraktikkan ilmunya itu. Jika beliau tidak tahu cara-cara untuk bersumpah, beliau boleh menuntut daripada Saiful. Beranikah Ezam atau beliau sekadar berani mencabar orang lain untuk bersumpah?/wfauzdin.blogspot.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan